Pripravte sa na nový zákon o ochrane osobných údajov

Od 25. mája tohto roku bude platiť zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Pre narábanie s osobnými údajmi v zmysle tohto zákona bude potrebné urobiť viacero opatrení. My sme pre vás pripravili tlačivo Súhlas dotknutej osoby 54 423 8.

Od 25. mája tohto roku platí zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Pre narábanie s osobnými údajmi v zmysle tohto zákona bude potrebné urobiť viacero opatrení. My sme pre vás pripravili tlačivo Súhlas dotknutej osoby 54 423 8. Prostredníctvom neho môžete získavať od zákonných zástupcov žiakov súhlas so zverejňovaním niektorých osobných údajov žiakov v súvislosti so školskou a mimoškolskou činnosťou, ktorá nespadá pod § 11 ods. 6 a § 157 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tlačivo je vám k dispozícii v našom programe eTlačivá. Odtiaľ si ho stiahnete kedykoľvek to budete potrebovať. Môžete ho vypĺňať elektronicky.

GRID karta   CENNÍK    OBJEDNÁVKA

sevt-logo

Plynárenská 6 // 821 09 Bratislava

VŠETKO PRE ŠKOLU!

Spolupracujeme s MŠVVaŠ SR
a ostatnými organizáciami v rezorte školstva.

 

eTlačivá

  • Metodická starostlivosť
       Telefón: 02/53 63 53 64
       Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
  • Technická starostlivosť
       Telefón: 042/43 29 671
       Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

eŠkola

  • Technická starostlivosť
       Telefón: 042/43 29 671
       Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

eRozvrhy

  • Technická starostlivosť
       Telefón: 042/43 29 671
       Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Papierové tlačivá

  • ŠEVT a.s
    Cementárenská 16
    974 72 Banská Bystrica
    Otváracia doba: Po - Pi 630 - 1430
  • Telefón: 048/29 41 220 - 222
    Fax: 048/29 41 223
    Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.